Sex historier familie dejlig fisse

sex historier familie dejlig fisse

Efter moster Jytte var det tante Karens tur. Hun er helt klart den mest sexede af de ældre kvinder. Slank krop, fast røv og store bryster er noget man ikke kan se for meget af, og vi fik da også set det hele da hun kom tilbage. Ligesom moster Jytte havde hun ikke bh på, og til alles store jubel løftede onkel Preben neglig? Han førte også sine hænder ned i hendes trusser, bagpå, og æltede hendes røv, noget hun tydeligvis kunne lide.

Hun pressede nemlig røven bagud og vrikkede lidt, mens han gjorde det. Da de var færdige var der ikke flere onkler, tanter og mostre tilbage, men heldigvis sagde morfar til mormor: Hun ville ikke til at begynde med, men da vi alle sammen sagde: Hun er 68 og derfor måske ikke super-lækker, men det var alligevel en oplevelse at se hende, kun iført neglig?

Da de var færdige kiggede vi alle spændte på hinanden. Ingen af os var tilsyneladende helt indstillede på, at nu var det slut. Der var derfor ingen der protesterede, da min årige kusine Sofie rejste sig og sagde: Tante Lone smilede og nikkede til mormor, og så gik de to ind på soveværelset for at skifte.

Johannes, tante Karen og onkel Prebens årige adoptivsøn fra Brasilien, har en kæreste, men da kusine Sofie vendte tilbage kun iført neglig? Hun omfavnede ham med et stort smil og kyssede ham hedt, og Johannes kyssede sultent igen mens han klemte hendes stramme røv. Hun stoppede med at kysse ham, kiggede ham dybt i øjnene og førte en af hans hænder op på hendes ene bryst under neglig? Kusine Sofie har en fantastisk lækker krop, og jeg misundte virkelig fætter Johannes, men med lidt held ville det hele fortsætte, og så ville jeg også få fingrene i en af mine kusiners bryster.

De er lækre alle sammen. Da kusine Sofie og fætter Johannes havde kysset et par minutter, spurgte Sofie: Hun kom dog ud igen helt uden tøj på, hverken bh, neglig? Hun har dejlige, store bryster, og selvom hun den aften havde en stor, sort busk mellem benene, kunne man alligevel tydeligt se hendes lyserøde fisse. Jeg håbede virkelig inderligt, at hun ville vælge mig, men til min skuffelse valgte hun min storebror Jesper. Det var han dog lykkelig over, og han var oppe ved hende som et lyn.

Mens de kyssede, meget inderligt, kærtegnede han ikke kun hendes bryster og røv, men stort set hele hendes krop. Han gned endda hendes fisse foran os alle sammen, hvilket fik hendes til at stønne højt og vrikke lækkert med røven. Flere af fyrene, inkl. Da kusine Sidse åbnede Jespers bukser, trak hans pik frem og begyndte at gnide den åbenlyst, var der ingen der protesterede, og da hun endelig gled ned foran ham og begyndte at slikke den, var det sidste skridt taget.

Rundt omkring begyndte folk at trække bukserne ned og onanere, og da onkel Jørgen begyndte at kærtegne min årige kusine Ibens lår, spredte hun bare benene og gav ham adgang. Moster Jytte begyndte straks at spille min fætter Lars' pik, og til min glæde kom min mor over til mig, satte sig på knæ og tog min pik i munden.

Jeg lukkede øjnene og nød at hun suttede mig, mens hun kærtegnede mine nosser, og jeg greb fat om hendes hoved og løb mine fingre gennem hendes hår. Rundt omkring kunne jeg høre, at alle var ved at finde en partner, men jeg var ligeglad. Jeg fik suttet pik af min mor, og det var noget af det lækreste jeg nogensinde havde oplevet. Hun kærtegnede mine ben og min røv, mens hendes saftige mund gled hastigt op og ned ad min pik. Det føltes helt fantastisk, og når jeg engang imellem åbnede øjnene og kiggede, var det næsten ikke til at tro hvad jeg så.

Efter et par minutter rejste hun sig op og tog bukserne og trusserne af. Jeg kiggede sultent på hendes mørke dusk, men snart klatrede hun op på sofaen og satte sig overskrævs på mig, greb fat om min pik og sank roligt ned over den. Hun var våd og varm som jeg aldrig havde oplevet en kvinde før, og det var jo trods alt noget specielt at have pikken oppe i sin egen mors kusse.

Hun red mig langsomt og dybt, og jeg reb fat om hendes nøgne hofter for at mærke hendes hud. Den var hed og blød og gav mig lyst til mere, så jeg førte hænderne op ad hendes mave, som gradvist blev blotlagt. Hun smilede hele tiden til mig, mens hun red videre, og da jeg endelig stoppede oppe under hendes bryster, fjernede hun selv trøjen og tog sin bh af. Jeg blev belønnet med synet af hendes lokkende bryster med stive vorter, og jeg omsluttede dem straks med mine hænder og æltede dem.

Hun lukkede øjnene og kastede hovedet bagover, og så begyndte hun at ride mig hurtigere og hurtigere. Jeg havde svært ved at tro, at jeg sad og kneppede med min egen mor, men hun var den bedste fisse jeg nogensinde havde fået. Jeg nappede i hendes brystvorter og fik hende til at klynke af lyst, og hun dækkede mine hænder med sine egne og trykkede den hårdt ind mod hendes bryster. Hun red mig hurtigt nu, og stønnede højt i takt med hendes stød.

Jeg forsøgte selv at støde op i hende, men det var svært når hun holdt min hånd fast. Heldigvis slap hun efter et par minutter, greb fat om mine skuldre og begyndte igen at ride dybt og hårdt.

Det gav mig lejlighed til igen at gribe fat om hendes hofter og selv støde op i hende. Med hendes kussemuskler strammede hun fissen, mens hun stønnede: Kom i mors fisse, skat! Få øjeblikke senere gik sluserne, og jeg sprøjtede stråle efter stråle af klistret sperm op i min egen mors kusse, og hun malkede mig ivrigt med hendes kussemuskler.

Hun kyssede mig endda, et rigtig dybt og vådt tungekys, mens jeg kom oppe i hende, og vi blev ved med at kysse længe efter at spermen var begyndt at løbe ud af hende igen. Da hun endelig satte sig op, kiggede vi begge rundt for at se, hvad der foregik i resten af stuen. Onkel Jørgen pulede hårdnakket løs i kusine Ibens fisse, mens hun selv stønnede højlydt af nydelse og klamrede sig til hans meget større krop, fætter Lars lå mellem benene på moster Jytte og kneppede hende på gulvet, kusine Ibens storesøster Rikke suttede pik på min lillebror Thomas, mens hun fingerkneppede sig selv i fissen, fætter Lars' lillesøster Vibeke red min far, til begges store fornøjelse, tante Birthe red Jonas, onkel Preben og tante Karens biologiske søn, kusine Sofies storebror Nikolaj stod og kneppede tante Karen bagfra op ad sofabordet og onkel Henrik kneppede sin årige datter Mona i fissen, mens hun lå på sofabordet og villigt spredte sine ben for ham.

Men jeg var sikker på, at de også kneppede løs et eller andet sted. Mor gav mig igen et dybt tungekys og sagde "Tak, skat", hvorefter hun rejste sig og gik hen til Rune. Han lå på knæ i et hjørne af stuen og slikkede tante Lone i fissen, og mor satte sig straks bagved ham og begyndte at tage ham på røven. Rune kiggede sig overrasket tilbage, men lyste så op i et smil da han så hvem det var. Jeg så nu også kusine Sidse lægge på knæ på gulvet og få pik bagfra af Jesper, mormor blive kneppet i missionærstillingen af fætter Ole, kusine Nanna, der red lystigt på onkel Freddys pik mens han selv slikkede kusine Marias fisse, Maria sutte sin egen far Preben's stive pik og kusine Sofie ride på morfars pik, mens han æltede hendes små bryster.

Jeg havde utrolig lyst til at kneppe noget mere, selvom min pik kun var halvstiv, så jeg gik hen til kusine Nanna og satte mig bagved hende.

Hun er 21 og har en rigtig pæn krop. Specielt hendes røv er dejlig, og jeg begyndte straks at kærtegne den med begge hænder, mens hun red onkel Freddys store pik hårdt og dybt. Jeg ville gerne kneppe hende i røven.

Det havde jeg ikke prøvet før, men jeg har altid haft lyst til at prøve. Derfor lod jeg først en finger gnide op og ned i sprækken mellem hendes baller, i takt med hendes stød, og langsomt kunne jeg mærke hendes anus udvide sig. Efter et par minutter stak jeg forsigtigt en fingerspids op i røven på hende, og mens min pik hurtigt rejste sig igen, sank fingeren dybere og dybere ind i hende. Hun rakte selv bagud med en hånd og skilte ballerne, så jeg kunne komme dybere op i hende, og snart fingerkneppede jeg hende med den ene hånd, mens jeg spillede pik med den anden.

Da jeg kunne høre, at hun var ved at komme, satte jeg mig til rette, skilte hendes baller og pressede forsigtigt pikken op i hende. Hun blev helt stiv i kroppen, men da jeg var kommet næsten halvvejs op, begyndte hun igen at rokke frem og tilbage. Jeg greb fat om hendes hofter og stødte langsomt ud og ind af hende, indtil hendes orgasme igen var lige på trapperne og jeg begyndte at støde igennem.

Hun høl og skreg snart sin orgasme ud i hele stuen, og pludselig kunne jeg også mærke onkel Freddy sprøjte sin sæd i hendes fisse. Hun pressede sig hårdt bagud, for at få både mig og ham så langt op i sig som muligt, og jeg greb fat om hendes patter og gav hende hvad hun ville have. At røvpule var meget bedre end jeg havde forestillet.

Kusine Nannas røv var meget strammere end nogen fisse jeg nogensinde havde fået, og alene tanken om at jeg røvpulede hende forstærkede nydelsen.

Jeg kneppede videre i et par minutter, indtil onkel Freddy endelig bad os klatre af. Kusine Nanna lagde sig dog straks på knæ igen og gjorde det tydeligt, hvor hun ville have den.

Denne gang gled pikken næsten ubesværet ind i hendes røvhul, og da jeg begyndte at støde, stønnede hun liderligt til mig: Knep mig i røven! Ved siden af os lagde kusine Maria sig ned og tog sin adoptivfars pik i sin mulatfisse, og morfar var højlydt ved at sprøjte sæd op i kusine Sofies snævre kusse. Da jeg mente, at jeg havde kneppet kusine Nanna nok i røven, trak jeg mig ud af hende og bad hende vende sig om.

Det gjorde hun villigt, og spredte straks benene så jeg kunne genoptage indsatsen i hendes tilsølede fisse. Det var noget nyt at kneppe en kusse med sperm i, men det føltes helt godt og frækt. Hun stirrede mig meget koncentreret i øjnene og bed tænderne sammen, mens hendes små patter gyngede under mig og hun stønnede rytmisk. Da jeg dykkede ned og slikkede hendes patter lidt, foldede hun benene omkring min ryg og pressede mig endnu dybere i bund i hendes fisse. Jeg besluttede mig for at komme i den, fordi den føltes så god, så jeg slap alle hæmninger og kneppede til, hvilket fik hende til at stønne: Det er godt, Esben!

Knep min stramme fisse! Sprøjt din sperm op i min kusse! Jeg sprøjtede sæd op i hende i hvad der syntes som en evighed, og da jeg endelig var færdig, kollapsede jeg forpustet ovenpå hende. Jeg bliver nødt til at prøve nyheden. Og da jeg kom tilbage med sæben, overraskede hun mig endnu engang, for nu stod hun lige foran mig: Og vel at mærke med stiv pik, hvilket fik Angela at bemærke: Og så smurte jeg hende ind på ryggen, mens jeg tænkte: Da jeg var i gang med ballerne, sørgede jeg for hun mærkede mine fingre og hånd overalt - også mellem sine ben, men helt uden at berøre hendes fisse eller hendes klitoris direkte - bare for at tirre hende ekstra.

Med et vendte hun sig mod mig, og jeg gentog processen - denne gang var det hendes bryster, der kom mest i skudlinien, og med ét mærkede jeg, hun tog resolut godt fat om min stive pik. Jeg kiggede hende dybt i øjnene, og greb om hendes hoved med begge mine hænder. Og hvad siger Jonas til det? Som svar lagde hun sig ned på knæ og begyndte at studere min pik fra flere retninger. Ku´ du ikke have overladt lidt af dyret her til Jonas,“ smilede Angela, og jo, du har fandme ret, for det her er da fy-fy, ikke?

Men gør det så meget? Lad mig sæbe dig ind før vi bruser os. Og lige nu var den centrum for en særdeles kærlig indsæbning - også mine nosser. Jeg stod og nød forestillingen, for jeg havde fuldstændigt overgivet mig i Angelas vold, og jeg glædede mig allerede vildt meget til den fortsatte udvikling - men måske en anelse bekymret for hvordan jeg resten af ugen fik gennemført mit arbejde til tiden.

Jeg blev hurtigt revet ud af mine bekymringer, da Angela kommanderede mig ind under bruseren, hvor hun justerede varmt og koldt vand og med håndbruseren skyllede mig af fra top til tå. Og snart var vi begge renvaskede og bedst af alt: Nu stod vi og kyssede hinanden begærligt, mens vi lod solens varme stråler kærtegne og tørre vore kroppe. Og jeg håber ikke du synes, jeg er for påtrængende, men du ved jeg er ret direkte, og også at jeg plejer at få hvad jeg peger på," grinede Angela.

Jeg løftede hende op i mine arme og bar hende over på madrassen, mens hun kyssede mig på halsen med begge arme rundt om mig. Da hun lå klar på madrassen, begyndte jeg at smøre hende ind i den creme, hun tidligere på dagen havde brugt.

Og mine stærke hænder fordelte cremen på hendes bagside - og denne gang gik jeg til den - også omkring hendes ædlere dele. Og hendes fisse var glat som jeg ved ikke hvad, så den måtte være helt nybarberet. Og jeg fik rig lejlighed til at beundre hendes fisse, for hun måtte ganske enkelt have verdens mindste fisse - jeg mener set ude fra.

For hun havde ingen hævede eller store skamlæber, og hendes revne var kun ca. Da jeg undersøgende stak en finger ind i hendes fisse, var den ganske normal i størrelse - det samme var hendes klitoris, og den reagerede hun livligt på, da jeg nulrede den frem og tilbage. Så det var kun det ydre af fissen, der så lille ud. Men udseendet passede fortrinligt til både bryster, og hendes lille spinkle krop.

Det, der bedst beskriver hende spontant her og nu: En dejlig lille snurretop på omkring 55 kg. Og helt klart en lille snurretop, der nød sex på en ægte, afslappet og naturlig måde.

Sådan virkede det, for lige nu spandt hun som en lille kattekilling, der lige havde slikket fløde i sig, mens solen skinnede fra en skyfri, blå himmel. Åh, denne lille fisse - jeg måtte slikke den. Med blød og våd tunge slikkede jeg hendes revne - først hendes røvhul, dernæst hendes andet hul og til sidst hendes klitoris.

Jeg slikkede med våd tunge - rigtigt frækt og langsomt, mens jeg havde to fingre inde i hendes fisse. Hun havde en bemærkelsesværdig blød fisse, for den føltes nærmest som fløjl, og det gjorde kontakten med hende til en ekstra dejlig oplevelse.

Vi kiggede hinanden dybt i øjnene, mens jeg slikkede hende, og jeg bemærkede hendes øjne nærmest var slørede - sikkert af bar ophidselse og liderlighed.

Dettte helt specielle skær omkring de blå øjne havde jeg tidligere oplevet på andre lyshårede piger, næsten aldrig på mørkhårede. Om det er en biologisk variant, ved jeg ikke, men det er en stor nydelse at se ind i sådanne slørede blå øjne, og det får én til føle sig som en ægte superelsker.

Mens jeg slikkede, kærtegnede jeg hendes klitoris, der var vokset en anelse under mine berøring. Og det var helt klar noget, der satte gang i hendes vejrtrækning, og hun stønnede mere og mere. Og da hun lå med rumpen lige i vejret, tog jeg min stive pik i hånden, og kørte den liderligt langs revnen - lige fra fissen til røvhullet, mens jeg stønnede: Jeg lå på knæ ligesom Angela, og lod pikhovedet bevæge sig lige inden for i fissen, og på denne måde fik jeg tirret hende en ekstra gang.

I løbet af de næste par minutter bevægede jeg pikken længere og længere ind, men hele tiden med langsomme kneppebevægelser, så hun vænnede sig til min tykke pik.

Angela begyndte at kneppe med og bevægede sine hofter frem og tilbage, og jeg bemærkede, at hun nu selv havde overtaget sin klit, der flittigt blev onaneret, mens vi kneppede. Nu valgte jeg at stå helt stille med hofterne, så det var Angela, der bestemte både hvordan pikken kørte frem og tilbage i hendes fisse, og også hvilken hastighed, hun bedst kunne lide. Jeg var i den syvende himmel, for det var længe siden, jeg havde været på besøg i en så blød fisse, og jeg kunne mærke hvordan min udløsning så småt var på vej - også Angelas orgasme var tæt på.

Og da Angela råbte: Og begge vore orgasmer var toppen, for vore underliv dunkede og pulserede, så det var en nydelse ud over det sædvanlige. Vi stønnede og pustede begge i lang tid efter, og da vi havde fået luften igen, blev vi enige om, at det godt nok var et knald af de bedre.

Vi lå nu side om side - jeg med Angela tæt ind mod min brystkasse, mens hun lå med min halvslappe fyr i hånden. Allerede da jeg så dig her i morges, var jeg ved at besvime af indestængte lyster, og min fisse var ved at koge over. Og da jeg så mærkede din pik i min hånd, ja, så måtte jeg prøve din dejlige følgesvend.

Håber du tilgiver mig det. Så faldt snakken på om Jonas skulle have noget at vide om det, og vi lå længe og overvejede for og imod. Konklusionen blev, at vi gav hinanden håndslag på, at vi aldrig nogensinde ville berette for nogen, hvad der var hændt for lidt siden. Så selv om jeg kunne spise dig morgen, middag og aften, så må vi love hinanden, at jeg får gjort arbejdet færdigt til tiden.

Sagde hun mens hun smilende tilføjede: Et halvtag over den udendørs kabine og et udekøkken i den anden ende. Derfra hvor jeg arbejdede, havde jeg fri udsigt til Angelas dejlige røv, og oplevelsen fra i eftermiddag havde godt nok gjort mig slap i koderne, men synet af hendes smukke krop med røven lige vendt mod mig gjorde, at det af og til rykkede i gutten.

Men man kan godt snedkerere og samtidigt drømme om fed sex, skal jeg hilse og sige. Husk bare at tjekke målene to gange inden du saver. De næste par timer arbejdede jeg flittigt og samlede kræfter til aftenens sexuelle udskejelser, mens jeg på den ene side var super opstemt over min nye erobring - på den anden side var min samvittighed over for min lillebror sort som i en kulkælder. En enkelt ting, der trøstede mig var, at han bestemt ikke var jaloux.

Men det var sikkert bare min egen afledningsmanøvre for at dulme min sorte samvittighed. Angela var gået i gang med at fremstille en sommersalat, og imens nynnede hun en charmerende lille melodi, som jeg ikke kendte.

Jeg selv havde travlt med et bygge spærene op til overdækningen og stod et par trin oppe på den store alu-stige, da jeg mærkede en lille kvindehånd krybe ind under mine shorts og kærtegne mine nosser. Mange tak," sagde jeg, og trådte ned fra stigen, hvor jeg gav hende - nøgen som hun var - et kram og kyssede hende kærligt på kinden. Min pik gjorde tegn til at forsøge at komme fri af mine shorts, men jeg skulle være færdig med spærkonstruktionen, så jeg slap hende hurtigt igen.

Efter middagen sad vi på terrassen - Angela nu i sin minimale bikini og jeg i bar overkrop og shorts, mens vi på hendes tablet så nyhederne kl. Vi sad i hængekøjen med et køligt glas hvidvin i hånden og nød aftenens stilhed og skæret fra den lavthængende sol. Angela havde trukket benene op under sig og sad lænet ind mod mig, mens hun kærtegnede mine lår - alt imens hængekøjen duvede let frem og tilbage.

Jeg tænker på utroskab. Hos os er det, når følelserne løber af med os, og det går ikke. Havde I ikke været det, havde jeg sikkert fortalt Jonas om oplevelsen.

Det har jeg gjort tit, men måske er det lidt dobbeltmoralsk, for sidste gang jeg fik noget fremmed varede det i 4 dage, og jeg fortalte kun Jonas om én gang. Ikke helt fair, men han nød at høre om de frække ting, jeg havde oplevet, så det også blev et kick for ham. Og havde jeg fortalt det varede i 4 dage, var han nok blevet en anelse jaloux," forklarede Angela. Mens hun havde snakket, havde jeg en hånd inde under hendes lille bikinitop, hvor jeg kærtegnede hendes stive brystvorte.

Stemningen var super intim, og vores vejrtrækning var så småt øget en anelse. Angela havde åbnet min livrem, lynet lynlåsen ned og fisket min stive pik frem fra sit skjul, og nu sad hun og spillede den af. Mit pikhovede er dejligt stort og fyldigt, og når den er stiv, skifter farven en anelse over mod mørkerødt.

Og det var det lige nu. Huden på pikhovedet er helt glat, og Angela lagde sig nu over mig og tog hovedet ind i munden, mens hun skiftevist suttede og slikkede. Af og til kørte hun tungen op og ned af mit skaft, og når hun gjorde det, havde vi øjenkontakt. Og når en dejlig pige har gang i min pik, elsker jeg at få øjenkontakt med hende. Det er bare det frækkeste, jeg ved.

Jeg fik lirket hendes tangatrusser og hendes BH af hende og også mine egne shorts, så vi snart sad splitternøgne og gyngede i hængekøjen. Angela satte sig overskrævs på mig, mens hun kyssede mig lidenskabeligt. Da den først var inden for, begyndte hun langsomt at ride mig, så fjedrene i hængekøjen gav sig hørbart.

Nu havde hun pikken helt i bund, og i den stilling kiggede hun mig dybt i øjnene, mens hun - det bedste hun havde lært - klemte med sine fissemuskler om min pik - en skøn fornemmelse, der gjorde den intime situation endnu mere sexet.

Og nu bevægede hun sit underliv frem og tilbage, så hendes klitoris blev stimuleret på mit skamben - en følelse, der fik hende til at sukke af velvære og en skøn sexet fornemmelse.

Eftermiddagens dejlige knald havde taget noget af toppen af vore vilde lyster, så denne kneppetur foregik på en meget langsom, men ikke desto mindre meget intens måde. De dejlige følelser var ganske enkelt helt ud i fingerspidserne, og vi nød begge den liderlige stemning, mens vi kneppede hinanden i den vuggende hængekøje. Jeg havde en finger inde i hende bagi, og jeg mærkede, hvordan hun hele tiden klemte om fingeren. Og hende jeg kneppede slikkede fisse af på den anden pige.

Frækkere bliver det ikke - lige bortset fra lige nu. Det er super skønt, Angela. Åhh, dejlig pik," svarede hun med tilbageholdt åndedræt. Og nu i en lækker stilling - ikke på siden, men med Angela oven på mig, hvor hun havde mere end mit pikhovede i munden. Hun kærtegnede mine nosser, og hendes ene pegefinger aede mit røvhul.

.

Read More