Energisparage

"Zenit" i stället för den förväntade stellar rookie erbjuder sina fans att nöja sig med en mittfältare, "Terek", "Spartacus" kan inte ta en av ledarna för förlisningen av "Nytt". Yuri usynin insatt i de mest intressanta historier om överföring marknaden i Ryssland.
"Zenit", magiskt tal vid gruppspelet i Champions League, logiskt beslutat att förstärka laget innan omgången av slutspelet, där det är tufft, men helt överkomlig rival. Och med tanke på att kunna få PSG eller Juventus, är framtidsutsikterna generellt sett ljusa. Men våra klubbar bara ofta snubblar när det går för dem på bästa sätt.
Fansen förväntade sig en annan hög profil förvärv, som joão Moutinho, har längtat efter att se bland de församlingar Andre Villas-Boas, eller Freddy guarin, Rolando, som för ett par säsonger sedan var en av få ljuspunkter i inter, och nu plötsligt föll i onåd med head coach för Nerazzurri. Vad de alla har gemensamt? Det är Rätt, "Port".
Men istället, laget hamnade på andra portugisisktalande fotboll spelare – Mauricio. 27-årig mittfältare till Ryssland under en lång tid – sedan 2010. Och all denna tid, då han spelade för "Terek". Företrädare för Groznyj club hittade honom i Fluminense, där Mauricio inget särskilt stod ut. Men i Södra Ryssland, fann han sig själv: minst 69 minuter i genomsnitt på fältet i var och en av årstiderna, hälften av vilken han tillbringat ännu mer än 80 minuter, vältaligt vittnar om det faktum att i "Terek" det var en gedigen lagspelare. 10 poäng på system för "mål + pass" i två säsonger, en som han fått nio gånger, visar även tydligt möjligheten för spelaren att hota motståndarens mål. Och hur kunde det vara annorlunda med den Brasilianska spelare?

Och om hans skicklighet är det ingen tvekan om, frågan är – varför är det slipsen? Det är möjligt för djup sammansättning. Du kan byta ut en av de aktuella spelare, som snart kommer att lämna stranden av Neva. Kanske är det bara "säkra" alternativ för inköp. Till sig själv som Mauricio ryktas att sätta flyttar på anständigt utländska klubbar som Sevilla och Schalke.
Brasiliansk kompetent utbildad taktiskt och kan utföra en mängd olika funktioner i mittfältet, och dessutom nästan inte bryter mot reglerna. Även hans tillgångar kan registreras levereras med ett långt skott och avsaknaden av exponering för skada. Allt detta, tillsammans (sportingbet bonus) med avsaknaden av en nödvändig anpassning gör det en mycket intressant köp. Och om i championship i Ryssland Mauricio kommer säkert att få en hel del fördelar "Zenit", den viktigaste frågan – om det kommer att vara en viktig andelsinnehavare i Champions League – förblir öppen.
Fortfarande, den mellersta raden i Petrograd är utmärkt utrustade i området bas för att ersätta Javi Garcia eller Axel Witsel skulle vara problematiskt, och i anfallsspel att konkurrera med Hulk, Danny, Oleg Shatov eller sannolikt inte kommer att lyckas. I slutet, Mauricio kommer att behöva agera "i kulisserna". Som spelare var motiverat att ett sådant steg, snart lära dig själv. Tanken är att det trots alla nackdelar, några risker i denna passage: "Zenit" fått gratis hög-kvalitet-spelare som kan dra fördel av och sedan att stanna i laget, den Brasilianska har tecknat ett kontrakt på sex månader så, om något, att lämna "Peter", som har många bra spelare är oförmögen att bevisa sig själv är inte svårt.
En annan intressant historia under de senaste åren var Saga med överföring av Lorenzo Melgarejo i "Brons". Om du tittar på övergångar, som hölls på vintern semester, kommer du att märka att de flesta av spelarna gick till den nya platsen i status för fria agenter. Krisen har drabbat alla, och därför att betala bra pengar för vem som helst, var inte comme Il faut. Klubbarna fortsätter att pruta och att den nuvarande tiden har inte nått samförstånd, men det är ganska troligt.
Författarens hemsida: http://xspelbolag.com