Manchester City - Swansea City

"Egyértelmű, Guardiola megy a címet." Így voltak a szavai sok angol szurkolók kezdete előtt az új Premier League szezonban. Miután huszonhárom játékokat játszott, azonban a népszerű stratéga edzője Polgárok az ötödik helyre, és a vezetők Chelsea elvesztette egy óriási tizenhárom pontot.

Get legalább három lehet Kompany et al. ellen Swansea, amely szívesen vasárnap délután Etihad Stadion. Most a belga középhátvéd és a fogadási útmutatók kapitány Manchester kell jelennie a mérkőzés, valamint a brazil középpályás Fernandinho. Egy másik középpályás és a nyári erősítések a Borussia Dortmund Ilkay Gündoğan ellenkezőleg, továbbra is ki a játék.

Ez az új Swansea edző Paul Clement, akik jelenlétét a padon Premier League angol csapat is forgalmazott a helyzetét asszisztens Carla Ancelottiho in Bayern, amely előtt végzett, nem felel meg a harmadik egymást követő megbízhatóan valószínűleg ugyanaz, változatlan egységet. Tedd edzés Swan visszatért a csapatkapitány Leon Britton, aki felépült a borjú sérülés és része lesz a jelölést verseny.

Tiszta kedvenc párbaj polgárok, sőt, tekintet nélkül a papír az erősebb csapat. Blue Manchester ellen Swan jól megélnek a hosszú távon, az utolsó tíz elleni mérkőzés a csapat Wales elvette egy pont, és mindig legalább nyolc labdarúgók város is sikerült győztesen.

Másrészt, ami részben a csekély teljesítmény kapus Brava probléma Guardiolovo csapat gól. Az elmúlt tíz hazai pályán ebben a polgárokért sikerült csak egyszer, a december nyerni 2: 0-Watford. more: http://bonusz-online.com/bet365