Puhua siita paras jalkapallo peleja historiassa

"Jokainen pelaaja on ymmärrettävä, että alkaa koostumus ei pelata suuri rooli. Meille pelien laatu on tärkeämpää kuin määrä minuutin vietti kentällä," sanoi Simeon. Äskettäin, atlético on liittynyt Fernando Torres, Luciano Vietto, Yannick Ferreira Carrasco, angel Correa ja Jackson Martinez. Jokainen niistä erityisiä otteluita, joissa ovat jo osaltaan lisänneet yleistä menestys joukkue, mutta yksikään niistä on edelleen täynnä luottamusta heidän kykyihinsä. Niiden pitäisi olla enemmän luovia kentällä, tärkeä rooli sen tekniset laitteet. Mutta joukkue tuli siihen tulokseen, mihin olemme tottuneet. Järjestelmä on 4-3-3 ole unohdettu – se on edelleen muutosta parempaan, ja varmasti tullut optimaalinen sijoittaminen. Kuten äskettäin ihailevasti sanoi eteenpäin Celta Iago ASPAs: Atletico vain ei anna meidän pelata!".
Kyllä, määrä maaleja (27) ei voi kilpailla "Spartak" (44) ja real Madrid (52), mutta jokainen pelaaja on vaikutusta joukkue, kun on kentällä. Vain kerran, pisteytys yksi tavoite, se osoittautui atlético voittaa, peli vastaan Barcelona klo Vicente calderón (1:2). Muissa tapauksissa, vaikka tämä pistemäärä toi joukkue tarvittavat tulos. 19 ottelut atlético 12 kertaa pelataan "nolla", päästivät vain 8 maalia. 0,42 maalia myönsi Jan Pilviä peli on paras indikaattori – jopa paremmin kuin PSG ja Bayern.
Kaikki tämä johti heidät talven mestaruuden. Nyt tärkeää pienille – voittaa kevään pokaalin. Simeone ei kerro totuutta, mutta Carrasco: "voimme voittaa mestaruuden? Tietenkin, olemme ensin!". Jalkapallon maailmassa on monia tärkeitä kamppailuja, mutta jopa jotkut Derby "Manchester United" – "Manchester city" tai "Liverpool" – "Everton" on heidän kollegansa maailmassa videopelit. Puhumme tietenkin siitä, FIFA, PES ja muita pelejä, joka voi ylpeillä armeija uskollisia faneja. Vuonna 2016 vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Pro Evolution Soccer-sarja. Tämä on hyvä syy muistaa menneisyyden ja kerätä paras ja tärkein peli omistettu urheilu # 1.
FIFA International Soccer (1993)
Debyytti jalkapallo peli EA, joka aiemmin mukana vain Amerikkalainen jalkapallo, oli menestys. Ennen sitä kaikki enemmän tai vähemmän vakavia putsky konsoleille oli kykenevä toiminta vain pystysuora kulma. EA on tuonut monia innovaatioita: isometrinen kamera, täysin animoitu sprite pelaajia ja hirviömäistä 30-metrinen puhaltaa. Tämä on vahva peli kärsi puutetta, joka hän on nyt hyvitetään pisteet joskus liian helppoa, varsinkin kaukaa. Outoa mutta totta: vaikka virallinen nimi (FIFA), kaikki 48 joukkuetta koostui fiktiivinen pelaajat. Tavoite Myrsky (1996)

Monet ihmiset virheellisesti uskovat, että Kansainvälinen Supertähti Jalkapallo oli isoisä PES. Oikeastaan nämä pelit on tehty eri studios: ISS on kehittänyt Studio "Osaka", ja PES "Konami Tokio." Tavoite Storm julkaistiin PlayStation 1 vuonna 1996, ja erityisiä ansioita hän ei hyvitetty. Joukossa on joukkueita, siellä oli vain maajoukkueet, mutta pelattavuus itsessään "tyytyväinen" melko alkeellinen mekaniikka pallo, joka on kiinni jalat pelaajia. Kuitenkin, kaikki nämä puutteet on ollut onni onnettomuudessa: kun pelaa tätä peliä Studio "Konami" antoi jatkoa nuori Shingo Takatsuka, joka sittemmin teki todellisen vallankumouksen maailmassa jalkapallo videopelejä.
FIFA 97 (1996)
Kukapa ei muistaisi FIFA 97? Lopuksi, oikeita pelaajia, liigat ja joukkueet (ja John Metronom rooli kommentaattori), tämä peli on pitkään pidetty vertailukohtana genre. FIFA 97 oli ensimmäinen peli yritys, uusi PS1, vaikka se on julkaistu vanhempi SNES ja SEGA Mega Drive. Erityisen mieleenpainuva fanit mahdollisuus osallistua pelejä, mini-jalkapallo. Kuka tietää, ehkä hän palaa vielä jonain päivänä?
lisää: www.urheilu-viikko.com